Journalistiek

De ervaring op journalistiek gebied is meer dan behoorlijk te noemen. In de afgelopen jaren zijn er al enkele honderden artikelen van uiteenlopende aard verschenen in dag-, week- en advertentiebladen, in bedrijfsmagazines, ledenmagazines, huis-aan-huisbladen, op websites én in opdracht van non-profit organisaties.

Copywriting

Creativiteit en originaliteit kunnen voor een bedrijf bevrijdend zijn. Bent u op zoek naar een pakkende slogan, een origineel concept. Op het gebied van copywriting zijn ideeën voor webteksten, brainstormsessies over pr-plannen, uitwerking van bestaande ideeën allemaal mogelijkheden die GvdB-Freelancing te bieden heeft. Ben u op zoek naar een idee of opzet voor een direct-mail, een verkoopbrief of heeft u tekstuele twijfels?

Acquisitie

Op het vlak van acquisitie heeft GvdB-Freelancing al voor diverse opdrachtgevers advertenties binnengehaald. Het gaat hierbij dan vooral om maandelijks, halfjaarlijks of jaarlijks verschijnende (sponsored) magazines, theaterprogramma’s of glossy magazines.

Fotografie

Als het gaat om het leveren van fotografiediensten, bekend onder de naam FOTOGRAFIE GINO VAN DEN BROECKE, neemt het aantal opdrachten qua diversiteit sterk toe. Van een mooie portfolioshoot(op locatie)  tot websitefoto’s, bedrijfsreportages voor talloze reclame-uitingen, maar ook sportfotografie voor diverse kranten en tijdschriften, concertfotografie, evenementfotografie, familiereportages, newbornshoots of uitdagende creatieve fotografie in opdracht.